QUICKSCAN

Snel een concreet antwoord op jouw vraagstuk

Ieder cultureel vraagstuk is anders en daarmee ook het onderzoek dat nodig is. Met onze QuickScan bieden we een unieke mix van ‘bouwstenen’ (onderzoeksmethodes) aan. Daarmee bepaal je de focus van het onderzoek dat onze adviseurs verrichten. Uiteraard kunnen zij een aanbeveling doen. Binnen korte tijd onderzoeken we vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, artistieke koerswijziging en/of publiek.

De QuickScan is een instrument dat ontworpen is door Cultuurslagers. We bieden hiermee een hands-on en compact resultaat. Zo bieden we een bondig advies om jouw organisatie verder op weg te helpen.

drie soorten Quickscans 

Bedrijfsvoering

Een concurrentie-analyse of advies over het inclusiever of diverser maken van jouw organisatie. 

ARTISTIEKE KOERSWIJZIGING

Een nieuwe artistieke visie vormen of een activiteitenplan dat rekening houdt met de langetermijngevolgen van een crisis.

publiek en impact

Inzicht in o.a. het bereiken en verbinden van jongeren, vertaling van ambities t.a.v. impact naar concrete activiteiten.

ervaringen met de quickscans

cuypershuis museum in Roermond

Het Cuypershuis heeft in 2021 de QuickScan Publiek en Impact doorlopen. “Wij zijn blij dat de QuickScan van Cultuurslagers het bezoekerspotentieel van het Cuypershuis heeft bevestigd. De rapportage biedt voldoende aanknopingspunten om weloverwogen mee aan de slag te gaan.”

Wil je een QuickScan aanvragen of heb je vragen? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

© cultuurslagers 2023                    privacystatement

volg ons