QUICKSCAN

Snel een concreet antwoord op jouw vraagstuk

quickscan

snel een concreet antwoord op jouw vraagstuk

Ieder cultureel vraagstuk is anders en daarmee ook het onderzoek dat nodig is. Met onze Quick Scan bieden we een unieke mix van ‘bouwstenen’ (onderzoeksmethodes) aan. Daarmee bepaal je de focus van het onderzoek dat onze adviseurs verrichten. Uiteraard kunnen zij een aanbeveling doen. Binnen korte tijd onderzoeken we naar de vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, artistieke koerswijziging en/of publiek.

De Quick Scan is een instrument dat ontworpen is door Cultuurslagers. We bieden hiermee een hands-on en compact resultaat. Zo bieden we een bondig advies om jouw organisatie verder op weg te helpen.

drie soorten Quickscans 

bedrijfsvoering, artistieke koerswijziging en publiek en impact

Bedrijfsvoering

Een concurrentie-analyse of advies over het inclusiever of diverser maken van jouw organisatie. 

Meer lezen

ARTISTIEKE KOERSWIJZIGING

Een nieuwe artistieke visie vormen of denk aan een activiteitenplan dat rekening houdt met de langetermijngevolgen van een crisis.

Meer lezen

publiek en impact

Inzicht in o.a. het bereiken en verbinden van jongeren, vertaling van ambities t.a.v. impact naar concrete activiteiten.

Meer lezen

Quickscan Bedrijfsvoering 

In deze QuickScan doen we onderzoek t.a.v. concurrentieanalyse, het inclusiever of meer divers maken van de organisatie, professionalisering of het optimaliseren van de financiële gezondheid. 

Quickscan artistieke koerswijziging 

Behoefte om je artistieke visie te vernieuwen of wil je het  meerjarige beleids of activiteitenplan aanpassen wegens corona? Middels het uitvoeren van de QuickScan helpen wij je op weg om concrete stappen te maken

Quickscan Publiek en impact

Heeft jouw organisatie behoefte aan inzichten in o.a. het bereiken en verbinden van jongeren, vertaling van ambities t.a.v. impact naar concrete activiteiten of wil je meer samenwerking met maatschappelijke en sociale organisaties? Deze QuickScan geeft jou concrete tools om aan de slag te gaan. 

ervaringen met de quickscans

cuypershuis museum in Roermond

Het Cuypershuis heeft in 2021 de QuickScan Publiek en Impact doorlopen. “Wij zijn blij dat de QuickScan van Cultuurslagers het bezoekerspotentieel van het Cuypershuis heeft bevestigd. De rapportage biedt voldoende aanknopingspunten om weloverwogen mee aan de slag te gaan.”

Wil je een QuickScan aanvragen of heb je vragen? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

© cultuurslagers 2019                    privacystatement

volg ons